top of page
IMG_20211126_123508.jpg

Hej! Det är jag som är fotografen!

Näst efter prislistan är tydligen denna sidan, alltså info om fotografen, den näst mest besökta sidan bland er som letar efter en passande fotograf. Härligt, det är ju så lätt att skriva en intressant presentation om sig själv (läs ironi)

Men jag gör ett försök, so here we go!

Ända sedan jag var liten har jag haft ett väldigt stort behov av att visa andra vad jag blir berörd av. Så alla i min familj och mina vänner fick ofta titta på väl valda filmklipp, och jag hoppades innerligt att dom skulle känna det jag kände.

På senare år gick detta över mer och mer till stillbilder. Det finns inget bättre än reaktionerna från föräldrar när dom ser bilder på sin familj eller sina barn! Det är så jäkla (ursäkta språket) häftigt att kunna frysa tiden och fånga de ögonblicken som för er är värda att minnas i många många år framåt! Jag älskar verkligen det jag gör, och blir överlycklig över varje bokning som kommer in.

 

Jag tog det viktiga först, nu lite allmänt om mig! Jag är en 35-årig tvåbarnsmamma som har spenderat största delen av mitt arbetsliv med att jobba som barnskötare på förskola. Jag älskar choklad, musik och dans, och jag tycker att Youtube är typ det bästa som uppfunnits. Jag bor med min familj i Rasbo ca 1,5 mil utanför Uppsala, och här har jag då min hemmastudio. 

Det viktigaste jag vill att ni får med er efter en fotografering med mig, förutom bilderna, är en känsla av att ni har blivit väl omhändertagna från början till slut.

  

Nu vet ni lite mer om mig, jag hoppas verkligen vi ses!

bottom of page