top of page

Hur bokar jag?

Himla kul att du vill boka en fotografering! Hör av dig till mig så fixar vi det! Du kan boka genom att fylla i intresseformuläret via hemsidan, eller höra av dig via mail eller telefon.

Nu har jag skickat en intresseanmälan, vad händer nu?

När du har skickat en intresseanmälan så återkommer jag med mer information. Vill du boka en fotografering så ger jag förslag på tider som du kan välja mellan. Sedan får du ett mail med ett avtal som du får kika igenom, samma avtal kommer sedan att finnas på plats vid fotograferingen så du kan skriva på då. 

Vart finns jag?

Min hemmastudio finns på adress Lejsta 43, ca 1,5 mil utanför Uppsala. Har du bokat en utomhusfotografering kommer vi överens om en plats inom Uppsalaområdet som lämpar sig bra för fotografering, så ses vi där.

Hygien

Jag är alltid väldigt noga med hygienen. Allt spritas av, rengörs och tvättas mellan varje kund. I hemmastudion finns tillgång till handtvätt och handsprit.

Betalning

Inom 3v efter fotograferingen får du en länk till ett webbgalleri, där du i lugn och ro kan välja dina bilder. Inget köptvång. Väljer du att köpa bilder så betalas kostnaden för bilderna och fotograferingsavgiften via faktura inom 30 dagar efter att du valt dina bilder. Så fort fakturan är betald, får du en ny länk där du kan ladda ner bilderna du köpt.

Bra att veta:

 

Avbokning mindre än 24h före bokad tid debiteras med 100% av fotograferingsavgiften med undantag för sjukdom. 

Jag visar gärna upp era bilder på hemsidan och sociala medier, men det är självklart erat val. När ni kommer till fotograferingen får ni fylla i ett avtal där detta står med. 

Fyll i formuläret nedan så återkommer jag med mer information. Hoppas vi ses!

Tack för ditt meddelande!

bottom of page